Riihijärven alueen nähtävyydet

Riihijärven alue on vanhaa kumurin aluetta. Alueella on erittäin vahva sotahistoria ja suurin osa kylästä jäikin sodassa "väärälle" puolelle. Sodan merkit ovat näkyvissä maastossa ja ihmisten mielissä. Mutta sota ei ole lannistanut tätä pientä aluetta vaan päinvastoin. 

Piparkakkutalo ja ekumeeninen lapsikirkkoNoin viiden kilometrin päässä matkaparkista sijaitsevat Ekumeeninen lasikirkko ja piparkakkutalo ovat paikallisen käsityön taitajan Teuvo Kostamon taidonnäytteitä. Rakennukset ovat vuokrattavissa erilaisiin tapahtumiin. Ulkoalueelle vapaa pääsy.
Osoite: Pahtaisentie 6, 82500 Kitee.
Kumurin taisteluiden muistomerkkiNoin viiden kilometrin päässä matkaparkista on KUMURIN TAISTELUIDEN MUISTOMERKKI.
Riihijärvi on osa vanhaa kumurin kylää ja siellä käytiin hyvinkin kohtalokkaat taistelut vuonna 1941.
Osoite: Pahtaisentie 6, 82500 Kitee.
Valkeavaaran rukoushuoneIdyllisyydenssään vailla vertaa. Tämä pieni ja leppoista rukoushuone. Jos etsit kesähäille sopivaa paikka niin tässä on idyllisyydessään parhaasta päästä.
Valkeavaarantie 7, 82500 Kitee
Pienet järvetMatkaparkin ympäristössä on useita pieniä järviä jotka ovat lintubongareiden suosiossa. Syrjäisät ja rauhaiset järvet antavat otolliset olosuhteet bongaukselle sekä kalastukselle.
RiihivalkeaVanha rajavartio asema toimii myöskin matkailukohteena. Alueella mukavat majoitustilat sekä viihtyisä rantabubi..
Mähövaaran tilaRiihijärventie 20c sijaitsee mähövaaran tila. Tila on erikoistunut luomu-lihakarjan kasvatukseen. Tilalla pääsee seuraamaan katsomaan munnmoassa härkiä ja hevosia. Tillalla myös lihan suoramyyntipiste.